Voortaan altijd korting op uw online aankopen

Wij willen graag dat iedereen profiteert van zoveel mogelijk korting op zijn/haar online aankopen. Wanneer u zich aanmeldt bij het HouseHunting voordeelprogramma krijgt u korting op miljoenen producten en diensten bij honderden aangesloten webwinkels. Profiteer daar bovenop van nog méér korting als u gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. 

Zo werkt het:

Stap 1: Maak gratis een account aan
Meld u gratis aan. Er wordt automatisch een persoonlijk account voor u aangemaakt en u heeft direct toegang tot alle webwinkels en de beste online deals!

Stap 2: Log in
Zorg altijd dat u bent ingelogd op voordeelprogramma.househunting.nl voordat u een aankoop doet bij één van de aangesloten webwinkels. Alleen dan kunnen wij uw aankopen registreren en korting geven.

Stap 3: Zoek uw webwinkel
Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webwinkels en zie direct hoeveel korting u krijgt. Heeft u uw winkel gevonden? Klik op de button 'Naar webwinkel' 

Stap 4: Doe uw aankoop
Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webwinkel zoals u gewend bent, en reken af. Uw aankoop doet u dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. Wij registreren automatisch de naam van de webwinkel en het totale aankoopbedrag, zodat we kunnen berekenen hoeveel korting u van ons krijgt. 

Stap 5: Krijg geld terug!
Uw aankopen en de korting die u hiervoor ontvangt, worden geregistreerd in uw persoonlijke account. U kunt dus altijd zien hoeveel tegoed u heeft opgebouwd en wanneer u dit kunt laten uitbetalen op uw rekening!

Hoe krijgt u extra korting met kortingscodes?

De kortingscodes op voordeelprogramma.househunting.nl zijn voor iedereen toegankelijk. Maar als u bent aangemeld bij het HouseHunting Voordeelprogramma profiteert u met onze kortingscodes nog eens extra, bovenop de korting die u standaard ontvangt op uw online aankopen. Dat is dus dubbel zoveel korting! Zorg dus altijd dat u bent ingelogd op voordeelprogramma.househunting.nl voordat u bij één van de aangesloten webwinkels een aankoop gaat doen. Alleen dan ontvangt u de korting.

Stap 1: Zoek uw kortingscode
Zoeken in het ruime aanbod kortingscodes op voordeelprogramma.househunting.nl kan eenvoudig door te gaan naar de kortingscode pagina en de naam van de webwinkel, waarvoor u een kortingscode zoekt, in te vullen in het zoekvenster. Maar u kunt ook gewoon uw favoriete winkel zoeken in het overzicht van aangesloten webwinkels. Wanneer er voor uw winkel een kortingscode beschikbaar is, dan worden deze vermeld op de pagina van uw webwinkel.

Stap 2: Doe een aankoop en gebruik de kortingscode
Heeft u de kortingscode gevonden bij de informatie over de webwinkel? Kopieer dan de kortingscode (want deze moet u later bij het afrekenen in de webwinkel invullen) en klik op de button 'naar webwinkel' (zorg dat u bent ingelogd). Doe uw aankoop in de webwinkel en plak bij het afrekenen de kortingscode in het daarvoor bestemde veld. De kortingscode wordt direct verwerkt bij het afrekenen in de webwinkel. De korting die u krijgt, wordt in uw persoonlijk account bijgeschreven.

Heeft u nog vragen? Lees onze uitgebreide veelgestelde vragen voor meer informatie over shoppen met korting bij het HouseHunting Voordeelprogramma.